SUPPORT

SUPPORT

VERZENDINFORMATIE

ORDERVERWERKING
Sigma laat je genieten van gratis verzending wereldwijd op alle bestellingen. Houd rekening met maximaal 1 werkdag voor de verwerking van je bestelling nadat de betaling is ontvangen en goedgekeurd. Het duurt gemiddeld 1 tot 3 werkdagen voordat je pakket aankomt, afhankelijk van de beschikbare koeriersdiensten bij jou in de buurt.

Let op: tijdens drukke uitverkoopperiodes of nieuwe assortimentsreleases kunnen er kleine vertragingen optreden - we stellen je geduld in deze periode zeer op prijs! Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je per e-mail traceerinformatie zodat je je bestelling kunt volgen tot aan de bestemming.

Retourzendingen worden binnen 30 dagen na ontvangst volledig vergoed. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant, met uitzondering van producten die kapot zijn aangekomen of als de klant het verkeerde model heeft ontvangen.

BELASTINGEN & HEFFINGEN
Alle bestellingen worden verzonden vanuit ons magazijn in Amsterdam. De getoonde productprijzen zijn inclusief BTW.

EIGENDOM EN RISICO
Om snelle verzendtijden te garanderen, kunnen we je bestelling niet meer wijzigen of annuleren als deze eenmaal is bevestigd. Als je een fout hebt gemaakt in je afleveradres, neem dan binnen 2 uur contact met ons op via e-mail op sigma.jewelry.ams@gmail.com, anders kunnen we het mogelijk niet aanpassen. Alle opgegeven leveringsdata of -tijden zijn slechts een beste schatting en Sigma kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of schade door een redelijke of onvermijdelijke vertraging in de levering. Eenmaal verzonden, is Sigma niet verantwoordelijk voor verloren of beschadigde artikelen.

TRACEERINFORMATIE

Na verzending ontvang je een e-mail met traceerinformatie om je bestelling te volgen tot aan de bestemming.

TERUGBETALINGSBELEID
Sigma streeft naar klanttevredenheid. In het geval van een probleem zullen we ons uiterste best doen om het probleem op te lossen. Je kunt je artikel(en) binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. De goederen moeten worden geretourneerd in de originele verpakking, ongebruikt en onbeschadigd. Wij behouden ons het recht voor om retourzendingen die niet aan ons retourbeleid voldoen te weigeren.

Als je iets bij Sigma hebt gekocht, maar het bestelde artikel of de bestelde kleur niet hebt ontvangen, krijg je het volledige aankoopbedrag terug.
Een volledige terugbetaling zal niet worden toegekend wanneer:
Je Sigma bestelling niet is aangekomen door factoren waar je zelf geen invloed op hebt (bijvoorbeeld door het verkeerde verzendadres op te geven).
Je Sigma bestelling niet is aangekomen door omstandigheden waar Sigma geen invloed op heeft (bijvoorbeeld niet ingeklaard door de douane of natuurrampen)
Je artikel is gekocht tegen een speciale verkoopprijs of met een korting.

HOE RETOURNEER IK MIJN BESTELLING
Retourzendingen, terugbetalingen of omruilingen worden geaccepteerd tot 30 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling. Een retourzending moet altijd worden verzonden met een Track & Trace-code. Bij het retourneren van artikelen is de verzender verantwoordelijk voor de verzending en de verzendkosten.

Als u uw bestelling wilt retourneren en een terugbetaling of vervanging wilt, moet u het volgende doen:

- Breng ons op de hoogte via sigma.jewelry.ams@gmail.com.

- Print je orderbevestiging en stop deze in het pakket.

Beschrijf in je e-mail je bestelnummer en welk(e) artikel(en) je wilt retourneren. Ons supportteam zal je helpen bij dit proces en ervoor zorgen dat je je geld zo snel mogelijk terugkrijgt!