Returns

RETOURNEREN EN RUILEN

Je hebt het recht om de verpakking te openen en de inhoud te controleren, maar het product moet binnen 30 dagen na ontvangst ongebruikt aan ons worden geretourneerd.

Alle originele verpakkingen, prijsetiketten etc. worden met het product geretourneerd. Als een originele verpakking ontbreekt of beschadigd is, kunnen we uw terugbetaling mogelijk niet verwerken.

De kosten voor het retourneren van een artikel zijn voor eigen rekening van de klant.

HOE KAN IK MIJN PRODUCT RETOURNEREN
Neem contact met ons op via sigma.jewelry.ams@gmail.com

Houd er rekening mee dat alle producten in hun originele verpakking en in originele staat moeten zijn, anders kunnen wij uw retourzending accepteren.

.

BIJKOMENDE KOSTEN
Houd er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor het betalen van douanekosten (invoerrechten of belasting) op retourzendingen. U bent verantwoordelijk voor alle kosten en lasten die verband houden met het retourneren van uw bestelling. We raden je aan om je bestelling te retourneren met een Track & Trace verzendmethode, om een ​​bewijs van verzendingsbewijs te vragen. Verloren retourzendingen kunnen we niet terugbetalen.

DEFECTE ITEMS
Als je een defect artikel hebt ontvangen, neem dan binnen 14 dagen na aankomst van het artikel of de artikelen contact op met sigma.jewelry.ams@gmail.com. Gelieve de volgende informatie te vermelden:

Jouw bestellingsnummer
Welk artikel is beschadigd?
Een beschrijving van het probleem
Fotografisch bewijs

GARANTIE
Op al onze producten zit een garantie. Als onze sieraden kapot aankomen, sturen we gratis een nieuwe.